Egyedi szállodai textília: ezeket a színeket válassza ősszel

A szálláshelyek sokasodásával egyre inkább fontosabbá válik az, hogy egy szálloda egyedi legyen. Ezt rengeteg módon érheti el: elhelyezkedéssel, szolgáltatásokkal, külső és belső kialakítással. A belső enteriőrhöz viszont a bútorok mellett egy másik (talán még a berendezésnél is fontosabb) dolog is hozzájárul: az egyedi szállodai textília. És mint mindenben, ebben is fontos a folyamatos megújulás. Ha eleve szezonról szezonra gondoskodik az új garnitúra ágyneműhuzatokról, abroszokról vagy akár függönyökről, miért ne tenné ezt egyedi designnal? Ha most ősszel is szeretne megújulni, megmutatjuk, mik idén az évszak legnépszerűbb színei, és azt is, hogyan tudja megvalósítani elképzeléseit.

Egyedi szállodai textília beszerzése: így csinálja, hogy időt, pénzt és energiát spóroljon!

Amikor elkezdi újra- vagy elsőként megtervezni szállodájának koncepcióját, fontos, hogy már a legelején gondoljon a textíliákra is. A színek és anyagok harmóniája olyan összhangot képes alkotni, hogy a vendég egyszerre érezze otthonosan magát, miközben tudatosul benne, hogy egy különleges, nem mindennapi élményben van része. Ehhez a felemelő hangulathoz pedig a textíliáknak több köze van, mint gondolná.

A szállodai textília, mint az ágynemű, ágytakaró vagy frottír törölköző és fürdőköpeny kialakítása – a design, az alapanyag választás és maga a kivitelezés – két dolog miatt is rettentő fontos. Egyrészt a vendég folyamatosan használja ezeket, így elengedhetetlen, hogy kellemes tapintásúak, jó minőségűek és tartósak legyenek. Másrészt, ha belegondol, a szállodai textíliák foglalják el a szobák és más helyiségek nagy részét, így fontos még az is, hogy mutatósak legyenek – úgy életnagyságban, mint a szállásfoglaló oldalakra és közösségi média felületekre feltöltött képeken is.

Maga a textília beszerzés nem egyszerű feladat – mind időben, mind a költségvetést tekintve jelentős erőforrásokat tud felemészteni. Éppen ezért mindenekelőtt arra szeretnénk biztatni minden partnerünket, önt is, hogy tervszerűen végezze ezt a folyamatot. Vezessen statisztikákat az egy szezon alatt felhasznált és akár leselejtezett ágyneműkről, huzatokról, sőt, az éttermi textíliákról is. A textília beszerzést ezen kimutatások segítségével végezze, úgy, hogy meg tudja becsülni, hány garnitúrára lesz szüksége az egyes eszközökből. Azonban gondoljon mindig a váratlan helyzetekre is. Tartson az egyes készletekben plusz darabokat is, hiszen a hirtelen fellépő törölköző vagy ágyneműhuzat hiányt már nem olyan egyszerű orvosolni.

Amennyiben viszont mégis meglepetés érné, és sürgősen szüksége van néhány darab éttermi szalvétára, fürdőlepedőre vagy fürdőköpenyre, akkor sem kell kétségbe esnie: webáruházunkat pont annak tudatában hoztuk létre, hogy tudjuk, a legfelkészültebb szállodában vagy étteremben is adódhatnak váratlan helyzetek. Ezekre a krízisekre jelenthet megoldást online rendelési felületünk, ahol a standard méretű és színű szállodai és éttermi textíliákat villámgyorsan megrendelheti és házhoz is szállíttathatja akár 5 munkanapon belül.

Sokszor tapasztaltuk azt, hogy ha egyedi textíliát szeretne beszerezni egy szálloda vagy étterem, és a designról van is akár elképzelése, az alapanyag kérdése már komoly fejtörést okozhat. Azonban ezzel sincs semmi probléma, hiszen önnek, mint szálloda- vagy étteremtulajdonosnak, esetleg beszerzőnek nem szükséges tudnia az egyes alapanyagok neveit és az azokat jellemző tulajdonságokat. Önnek csak egy dolgot kell tudnia: miket vár el a használat, mosás és kezelés területén a szállodai vagy éttermi textíliától.

Mivel azonban az alapanyag ismeret hiányában nehéz pontos árajánlatot adni és kapni, ezért úgy határoztunk, megfordítjuk az ajánlatkérés folyamatát. Előbb igényelje mintakollekciónkat olyan módon, hogy elmondja:

Ha pedig a mintakollekció kézhezvételét követően már kiválasztotta az önnek megfelelő alapanyagokat, konkrétan ezekre kérjen ajánlatot, így a lehető legrövidebb úton és biztosan az ön és vendégei igényeinek megfelelő szállodai és éttermi textíliákra fog pontos és teljes körű ajánlatot kapni.

Őszi színek a szállodában is

Ha most ősszel szeretne megújulni, milyen színeket válasszon szállodájába? Elsősorban olyanokat, amik tükrözik azt a hangulatvilágot, amit képviselni szeretne szobáiban, éttermében, más, a vendégek által látogatott helyeken. Ha viszont idén ősszel igazán trendi szeretne lenni, ezekből az árnyalatokból válogasson.

Ősszel továbbra is divatos marad a skandináv vagy nordic irányzat: az olyan tiszta és monokróm színek, mint a fehér, törtfehér, szürke, acélkék és krém árnyalatok letisztult egyszerűséget és komfortosságot sugallnak.

A fehér, nyers fa és a szürke árnyalatok, nem semleges színek esetén hangsúlyossá válik az anyagok struktúrája. Ezek az árnyalatok a meleg otthont idézik.

A bronz, arany és rozé még mindig erősen tartja magát, de csak mint lezáró elemek. A nagyvárosi eklektikát hivatottak képviselni.

A szürke a tengerészkék, indigókék és sárga árnyalataival kerülhet hangsúlyossá. Az enteriőrben a szürkét mindig csak egy színnel és akár absztrakt formákkal párosítsa.

Hiszünk abban, hogy a szállodai textília színe is hozzásegíthet egy különleges miliő kialakításához. Ez az állítás pedig nagyon igaz főként a kisebb szálláshelyekre. Ha ön egy ilyen kategóriájú motelt, vendégházat, hostelt, AirBnb-t vagy kisebb hotelt üzemeltet, melynek költségvetése nincs túlzottan eleresztve, de mégis szeretne megújulni, akkor figyelmébe ajánljuk kifutó termékeinket. Az ezekben a listákban található éttermi és szállodai textíliákból bár pótlást nem tudunk biztosítani, de a megszokott magas szállodai, éttermi minőséget és kedvezményes árakat igen.

Kattintson a képre és töltse le kifutó termékeink listáit!

Szállodai és éttermi textília hímzése, szövése

Apróságnak tűnhet, de egy jól elhelyezett és szépen kivitelezett embléma, logó vagy név rendkívül hatékony és magas minőséget sugárzó reklámja lehet a szállodának, étteremnek egyaránt. Mikor egyedi szállodai textíliát szerez be, gondoljon mindig az emblémázásra is. Ez történhet szövéssel vagy hímzéssel is, a megjeleníteni kívánt grafikától vagy szövegtől, és az emblémázandó anyagtól (frottír, damaszt, stb.) függően.

Ne féljen megmutatni szállodájának stílusát, különlegességét a textíliákon, ősszel sem! Válasszon akár a jelenleg divatos színekből, akár kedvenc árnyalataiból bátran, és higgye el, vendégeit már az első pillanatban lenyűgözheti! Töltse le katalógusainkat, és a mellékelt Esettanulmány, vagy akár munkatársaink helyszíni segítségével valósítsa meg álmai szállodai vagy éttermi enteriőrjét!

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0