Egyedi spandex huzat esküvőre: mesés textíliák a különleges napra

Az esküvőszezon szinte már a küszöbön van, és az idén házasulandó párok már javában szervezik életük legszebb napját. Az előkészületek pedig bizony okoznak némi fejtörést még a legrutinosabbaknak is: a legnehezebb döntés szinte mindig a megfelelő helyszín kiválasztása, hiszen nem csak a szolgáltatások fontosak, hanem maga helyszín hangulata is. Minden mennyasszony szeretné, ha esküvője ki tudna tűnni a tömegből, egyedi és emlékezetes esemény lesz a résztvevők számára is, ebben pedig a textíliák is nagy szerepet játszanak. Ha igazán le szeretné nyűgözni az önnél egybekelő párokat, dekorációként ajánljon nekik egyedi spandex huzatot az esküvőre – akár a monogramjukkal való díszítéssel.

Hogyan lesz káprázatos egy menyegző? – Egyedi spandex huzat esküvőre

Semmi sem lehet különlegesebb annál, mint a saját elképzelés szerint elkészített dekoráció. Egyedi lehet az abrosz, szalvéta, napron és stóla, de akár a spandex huzat is.

Ha egyedi éttermi textíliákról beszélünk, nem csak a logó hímzés jöhet szóba, hanem minta nyomtatása a textíliára is. Ennek során bármilyen minta, logó vagy akár nagy felbontású kép rányomtatható az asztalszoknyákra és székhuzatokra is. A Vend-Tex egyedileg gyártott termékeinek, valamint széles szín- és anyagválasztéknak köszönhetően, csak a képzelet tud határt szabni, így biztos, hogy mindenki meg tudja találni a számára legszebb dekorációt.

Az egyediség azonban nem csak színnel és mintával, hanem a fazon tekintetében is megvalósítható.

Spandex huzat kültéri esküvőre

Egyedi megoldás lehet egy kültéri esküvőn a spandex huzattal díszített sörpad – így a kevésbé előnyös és egyáltalán nem elegáns bútorokat könnyen azzá varázsolhatjuk.

Spandex koktélhuzat

A koktélhuzatok díszítésének több módja is van: alul rakott és ráncolt, vagy akár örvénylő paszpólos variációk.

Egyedi huzatok kör és téglalap asztalokra

A Palma asztalhuzatok oldalai sztreccs anyagból, lábtartó zsebekkel, az asztal méreteihez igazítva készülnek; az asztallapokon pedig erősebb, úgynevezett konferencia textil alapanyag van, így strapabíróbbak és élettartamuk is hosszabb lesz a hagyományos asztalhuzatokénál.

Székhuzatok – az egyszerűtől az egyediig

Egyedi logó vagy a teljes felület nyomtatása festék szublimációs technológiával – ezáltal a spandex huzat garantáltan mosásálló lesz, és együtt nyúlik a szövettel. Bármilyen minta, logó vagy nagy felbontású kép rányomtatható a huzatokra.    

Kültéri textíliák (nem csak) esküvőre: ezekre figyeljen, mikor beszerzi őket

A kültéri éttermi textíliák (így az abroszok, szalvéták, asztalhuzatok, székszoknyák, stb.) esetén különösen fontos, hogy napfényállóak legyenek – fontos azonban, hogy vannak olyan színek, melyek kevésbé bírják a napfényt és hamarabb kifakulnak. A tavaszi időszakban, esős idő esetén pedig azt is szem előtt kell tartani, hogy milyen hamar szárad meg az anyag esős idő esetén – éppen ezért a kültéri asztal-, illetve székhuzatok 100% poliészterből készülnek, mely egy gyorsan száradó anyag.

Annak érdekében, hogy a körülményeknek és igényeinek legmegfelelőbb textíliákat tudja kiválasztani, vegye fel velünk a kapcsolatot, így közösen kiválaszthatjuk igényeihez legjobban illeszkedő textíliákat.

Hogyan szerezheti be rendezvényeire a szükséges textíliákat a Vend-Textől?

Katalógusaink, valamint Esettanulmányunk letöltését abban az esetben ajánljuk, ha nagyjából van már elképzelése arról, milyen egyedi textíliákat szeretne gyártatni.

Katalógusainkból tájékozódhat szállodai és éttermi textília portfóliónkról, Esettanulmányunk pedig segít abban, hogy mire kell figyelnie textília beszerzésnél, és hogyan fogalmazza meg az árajánlatkérését ahhoz, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot kapja.

Vendtex Kft.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0