Digitálisan Felkészült Vállalkozás vagyunk

Digitálisan Felkészült Vállalkozás vagyunk

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink iránt, és 25 éves fennállásunk alatt mindig törekedtünk arra, hogy lépést tartsunk az ő változó igényeikkel, nem csak a gyártás, hanem a megrendelés és különböző üzleti folyamatok tekintetében is. Ezeket a folyamatokat az ő érdekükben folyamatosan igyekszünk digitális térbe helyezni, hogy minél gyorsabban ki tudjuk szolgálni őket, az árajánlatkéréstől kezdve egészen az egyedi vagy raktárkészletről történő megrendelések átadásáig. A modern Vállalkozások Programja most elismerte a törekvéseinket: DFV minősítéssel jutalmaztak, azaz a Vend-Tex már hivatalosan is Digitális Felkészült Vállalkozás.

Őszi wellness szezon – minden frottír kerüljön a helyére!

Őszi wellness szezon – minden frottír kerüljön a helyére!

Bár a nyári üdülőszezonnak már vége, a következő pedig még messze van, a wellness szállodák az őszi időszakban sem lazíthatnak: most a wellness és spa szolgáltatásoké a főszerep.

Teremtsen őszi hangulatot éttermi asztalain

Teremtsen őszi hangulatot éttermi asztalain

Megérkezett az ősz. Teremtse meg az évszaknak megfelelő hangulatot éttermében, öltöztesse őszi színekbe asztalait!

Funkcionális dekoráció – szobai textíliák

Funkcionális dekoráció – szobai textíliák

Ha szobai textíliára gondol, önnek a funkcionalitás vagy a dekoráció jut eszébe? A szobai textília, mely funkcionális és dekorációs elemként is szolgál, egyszerre simul bele a környezetbe és emeli ki a helyiség hangulatát. A rendezett, hangulatos és otthonos szállodai szoba titka, ahova a vendégek szívesen térnek vissza, nem csak a puha ágynemű és kényelmes, tiszta matrac – a vendégelégedettséget legalább ugyanekkora mértékben befolyásolják tudat alatt a rendezett, minőségi és a helyiség hangulatához illeszkedő függönyök és ágytakarók is.

Hozza ki a legtöbbet szállodai köntöseiből

Hozza ki a legtöbbet szállodai köntöseiből

A szállodai köntös vagy fürdőköpeny a kényelmes ágy és ágynemű mellett a vendégelégedettség egyik záloga. De amellett, hogy a vendégei igényeinek megfelelő köntösöket kínál, amik puhaságáról a használat és mosások során rendszeresen gondoskodik, mit tehet még, hogy növelje az elégedettségüket?

Újabb szakmai siker

Újabb szakmai siker

Most töltöttük be a 25. születésnapunkat, és ezt is csak nem rég ünnepeltük meg, mikor újabb siker ért bennünket. A Vend-Tex Kft. tulajdonosát és ügyvezetőjét, Mesicsné Kürnyek Zsófiát szakmai tapasztalatai, szakértelme és szakmai megbízhatósága alapján a tagjai közé választotta a Fehérasztal Lovagrend. Gratulálunk neki!