Asztalszoknyák

Tegye teljessé a teret minőségi asztalszoknyáinkkal és a legújabb spandex termékekkel!

Az asztalszoknyának a székszoknyához hasonló szerepe van. A lábakat takarja, ezzel téve elegánssá, exkluzívvá, egységesebbé a megjelenést. Az asztalszoknyával, spandex-szel felvértezett asztalok egész más hangulatot teremtenek egy térben, olyat, amit megálmodott.

A minőségi spandex termékeknek és asztalszoknyáknak köszönhetően nem kell lecserélnie  az amúgy funkcionálisan kifogástalan asztalokat, amelyek apróbb hibáit teljes mértékben elfedheti velük. Az asztalszoknya nem csak funkciójában hasonlít a székszoknyához, hanem nélkülözhetetlenségében is. A svédasztalos reggelik, vacsorák, állófogadások, céges rendezvények, konferenciák, esküvők elképzelhetetlenek asztalszoknya nélkül.    Ahány cég, ahány rendezvény… annyi asztalszoknya

Tudjuk, hogy a vendéglátó- és szállodaipar szereplői komoly energiát fordítanak arra, hogy meg tudják őket különböztetni a piacon. Egy jól eltalált stílussal, szemrevaló dekorációval erre Önnek is megvan minden esélye. Eme cél eléréshez, többek között az asztalszoknyán, vagy a spandex terméken keresztül vezet az út.

Érdemes tudnia

A legjobb lehetőségeket kínáljuk az asztalok felöltöztetésére, melyek ötvözik az elegáns stílust a funkcionalitással, hatékonysággal. Az asztalszoknyákat 4 féle különböző berakási stílussal kínáljuk: szemberakás, gyémánt, pillangó, harmonika, és berakás nélküli kivitel.

Asztalszoknyáinkkal azonnal felöltöztetheti asztalait szabad térben, vagy akár egy tárgyalóteremben. Ha a rakott kivitelű asztalszoknya nem alkalmas, akkor az asztalhuzat a legjobb alternatíva.

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Tekintse meg galériánkat és bemutató videónkat

Így kérjen árajánlatot

Asztalszoknyák raffolása

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

  • Milyen legyen a design?
  • Szükség van egyedi logóra?
  • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

  • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
  • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
  • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

  • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
  • Fontos Önnek a javíthatóság?
  • Szeretne termékmintát igényelni?
Közkedvelt minőségi alapanyagok

Asztalszoknyáink gyártásánál olyan alapanyagokat használunk fel, amelyek már bizonyítottak, és kiállták az idő próbáját. Legyen szó műselyem szaténról, panamáról, nehézselyemről, poliészter vászonról, pamut – poliészter szaténról, a minőség nálunk mindig elsődleges.

Nincsen lehetetlen kérés

Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy két egyforma asztal sincsen. Nálunk az összes asztalszoknyát, egyedi igények mentén gyártjuk le, ezért mindig egyeztetünk Önnel az asztalszoknya magassága és hosszúságát illetően.

Asztalszoknyák raffolása

plisse: 150 %; 200 %; 300 %

rakott: 150 %; 200 %; 250 %; 300 %

harmonika: 150 %; 200 %; 250 %; 300 %

Szemrevaló asztalszoknya fazonok, kivitelek

Ráncolt asztalszoknya

Különféle típusú, folyamatos behúzást képező ráncoló szalaggal készítjük el. Jellemzője a változtatható hosszúság, amelynek előnyeit különösen a party szervizek szokták megérezni. Asztalszoknya rögzíthető hagyományos módon, és tépőzárral is.

Rakott asztalszoknya

A fix rakásokat ráncoló szalaggal alakítjuk ki. A rakások állása: szemberakott Az asztalszoknya rögzíthető hagyományos módon, és tépőzárral is.

Pánttal rakott asztalszoknya

A fix rakások felül egy 3 cm-es pánttal kerülnek rögzítésre. Az asztalszoknya rögzíthető hagyományos módon, és tépőzárral is.

Pánttal rakott – nyelves asztalszoknya

A fixen kialakított rakások egy nyelv résszel egészülnek ki, amely ragasztással könnyedén rögzíthető az asztallaphoz. Az asztalszoknya ragasztóval rögzíthető.

Íves asztalszoknya

Dekorációs célokat szolgál, alatta szükséges elhelyezni egy hagyományos asztalszoknyát. Az íves asztalszoknya 50 cm-ként ismétlődő ívek kialakításával készül. Az asztalszoknya rögzítése hagyományos módon történik.

Hasznos kiegészítők

Krómacél asztalszoknya csipesz

A szoknyák rögzítéséhez fém asztalszoknya csipeszt is kínálunk, amely a tépőzáras rögzítés esetén szükséges. Vastagsága megegyezik az asztallap vastagságával (általában 2-3 cm), hossza pedig 18 – 30 cm, de szinte bármilyen speciális igényt ki tudunk szolgálni. A csipesz anyaga 1 mm vastagságú krómacél lemez, melynek egyik oldalán öntapadós tépőzár található.

Műanyag asztalszoknya csipesz

A szoknyák rögzítéséhez műanyag asztalszoknya csipeszt is kínálunk, amely a tépőzáras rögzítés esetén szükséges. Vastagsága megegyezik az asztallap vastagságával (általában 2-3 cm).

Öntapadós tépőzár

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0