Termékeink

Megkülönböztetett stílus

  • Akció!
  • Akció!
  • Akció!
  • Akció!
  • Akció!
  • Akció!

Népszerű Termék Kategóriák

Széles választékunk, termékeink magas minősége, és versenyképes áraink biztosítják, közel negyedszázada, hogy hazánkban, és a szomszédos országokban egyaránt, számos jó hírnevű szálloda és étterem választja az éttermi és szállodai textíliáinkat. Célunk, hogy a múltunkhoz híven, a jövőben is a lehető legjobb minőséget biztosítsuk szállodai és éttermi partnereink részére, elérhető áron. Képesek vagyunk teljesen egyedi igényeket, megrendeléseket teljesíteni, óriási választékban, teljesen egyedi kivitelekben, rövid vállalási határidőkkel. Amennyiben Ön szállodában, apartmanban, étteremben, vagy más vendéglátó ipari egységben kíván bármilyen textíliát beszerezni, keressen meg bennünket, segítséget nyújtunk a döntéséhez. Szakmai tapasztalatunk garancia az Ön részére.

Ügyfeleink véleménye

Legfrissebb értékelések

“Sokadik alkalommal rendeltünk vendéglátóipari textilterméket a Vendtex Kft.-től. A kapcsolattartás során kiderült: a megrendelés folyamata kimunkált és precíz, ez segít kiszűrni az esetleges félreérthetőségből adódó problémákat. A megrendelt termékek a megbeszélt időre elkészültek, azok leszállítása, elszámolása és számlázása pontos volt. A termékek minősége minden esetben a valóságnak (az előzetesen leírtaknak) megfelelt. Máskor is a Vendtex Kft-t választjuk!”

Unger Richard

Hotel&Étterem Bassiana**** Sárvár

“Jövő év elején további megrendelésekkel szeretnénk jelentkezni. Hozzánk hasonlóan, vendégeink tetszését is teljes mértékben elnyerte a textíliák minősége és a tetszetős hímzés. Továbbra is számíthatnak tőlünk újabb megrendelésekre, mert valamennyi rendelésünk esetében maximális segítségben, rugalmas és profi kiszolgálásban volt részünk. 😊”

Őri Beáta & Gáspár Tivadar

Titi & Őri Apartmanok, Bükfürdő

“Az újonnan épült apartmanházainkhoz rendeltünk nagyobb mennyiségben komplett textil készletet (ágyneműket, törölköző szetteket, fürdőköpenyeket). A kezdeti igényfelméréstől, a termékválaszték bemutatásán, tanácsadáson keresztül a gyártásig, logózásig, leszállításig mindent a Vend-text Kft. bonyolított le. A komplex szolgáltatásba még az is beletartozott, hogy a HK munkatársaink a helyszínen egy textil kezelési és bekészítési tanácsadást kaptak. Kapcsolattartónk, Varga Julianna minden esetben naprakész információkkal, gyorsan és segítőkészen áll rendelkezésünkre mind a mai napig.”

Mohay-Vaszary Tamás

Zen Garden Resort, Zánka
Cikkeink

Fedezze fel blogbejegyzéseinket

Ingyenes szállítás

Minden 50.000 Ft-ot meghaladó rendelést ingyen szállítunk.

Ingyenes visszaküldés

Donec lacinia pharetra porta. Donec nulla odio, auctor a justo eget, sagittis euismod tellus. Sed felis turpis sem.

Garantáltan a legjobb ár

Donec lacinia pharetra porta. Donec nulla odio, auctor a justo eget, sagittis euismod tellus. Sed felis turpis sem.

2 év garancia

Donec lacinia pharetra porta. Donec nulla odio, auctor a justo eget, sagittis euismod tellus. Sed felis turpis sem.

Szeretne mindenről elsőként értesülni?

Kövessen bennünket a Facebook oldalunkon. Nyomjon egy Like-ot és olvassa első kézből a szállodai textíliákkal kapcsolatos híreket.