Ágynemű

Válasszon higiénikus és tartós ágyneműink közül

Megunta, hogy a szállodájában, apartmanjában, panziójában hamar elhasználódnak az ágyneműk? A jó minőségű, hosszú élettartamú paplan, kispárna és nagypárna nem elérhetetlen többé! Az ágyneműink nem csak Önnek, hanem a vendégeinek is tetszeni fognak!

Tudta?

Egy rossz döntéssel az ágyneműk nagyon sokba kerülhetnek Önnek!  Mit szólna olyan komfortos ágyneműhöz, amely alapanyagának köszönhetően, speciálisan erős igénybevételre lett tervezve, és a mosást is kiválóan bírja? Takarítson meg komoly összegeket hosszútávon egy okos döntéssel! Nálunk biztosan megtalálja azt az ágyneműt, amelyik maradéktalanul megfelel a szállodaipar és a vendéglátás magas szintű követelményeinek.

Hogy miért?

Mert mi már az ágynemű gyártásánál odafigyelünk a legfontosabb szempontok teljesülésére:

– könnyű kezelhetőség
– magas fokú higiénia
– választható töltősúly
– maximális komfortérzet
– tartósság

Keressen minket bátran, és mostantól ne elégedjen meg a félmegoldásokkal. Lássa el szállodáját a Vend-Tex higiénikus és komfortos ágyneműivel!

Mosható ágyneműk

A hagyományos töltetű ágyneműk helyett nálunk előtérbe kerültek  a (gazdaságosan) mosható kivitelű ágyneműk, amelyek csomósodás mentesek és nem allergizálnak.

Választható minőségek

 • 40 fokon mosható
 • 60 fokon mosható

A termékek borítása 100 % microfiber, vagy PES – pamut vászon is lehet. Igény szerint a párnák steppelhetőek, illetve levehető cipzáras tokkal is rendelhetőek. Ezeknél a termékeknél elegendő csak a cipzáras huzatot mosni, kisebb szennyeződés esetén.

Katalógusunk letöltése

Ráadásul, most elküldjük az esettanulmányunkat is!

Így kérjen árajánlatot

Mielőtt felkeres egy céget az árajánlat kérésével, nem árt, ha néhány alap dolgot tisztáz magában. Tegye fel magának ezeket a kérdéseket, és próbáljon meg válaszolni rájuk, így egészen biztos, hogy a kapcsolatfelvételnél gyors és hatékony segítséget kap majd.

Elképzelés

 • Milyen legyen a design?
 • Szükség van egyedi logóra?
 • Milyen alapanyagból kéri az abroszt?

Elvárás

 • Mit vár el a textíliákkal kapcsolatosan?
 • Milyen méretekre, milyen varrási kivitelre kéri az árajánlatot?
 • Milyen felhasználási területre kér árajánlatot?

Egyéb igény

 • Gondolja át, fontos-e az Ön számára a folyamatos pótlás (garantáltan állandó minőségben)?
 • Fontos Önnek a javíthatóság?
 • Szeretne termékmintát igényelni?

Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma
0